<script src="https://h1.flashvortex.com/display.php?id=2_1328400858_22165_314_0_468_60_8_1_86" type="text/javascript"></script>

Vendégkönyv

Dátum: 2018.10.20

Feladó: Nánai Gáborné

Tárgy: Orsi és családja

Kedves Hármaskönyv Fogadó! Köszönjük a vendéglátást. Minden nagyon finom volt,és bőséges. A kiszolgálással is meg voltunk elégedve!

Dátum: 2018.10.30

Feladó: Hármaskönyv Fogadó

Tárgy: Re:Orsi és családja

Köszönjük!
Visszavárjuk Önöket!

Dátum: 2018.05.27

Feladó: Félegyházi Márta

Tárgy: x

Ma jártunk Önöknél már előzetesen hallva, milyen finom és bőséges az étel. Ezt csak megerősíteni tudom, előzékeny kiszolgálás,rengeteg étel ( nem tudtuk megenni ) biztos, hogy visszatérünk. Köszönjük

Dátum: 2018.07.06

Feladó: Hármaskönyv Fogadó

Tárgy: Re:x

Mi köszönjük,hogy minket választottak!

Dátum: 2017.05.22

Feladó: füredi péterné budapest

Tárgy: köszönet

Sajnos budapestiek vagyunk ezért nem annyira sűrűn tudunk Önökhöz ellátogatni, bár bátran kimerem jelenteni MEGÉRI. Nagyon örülnénk ha a környezetünkben egy ilyen vendéglő lenne. Kb 4 alkalommal jártam Önöknél, de hibát nem sikerült találnom. Minden nagyon finom volt, sem a kiszolgálással sem pedig a mennyiséggel nem volt semmi probléma én személy szerint nem tudtam elfogyasztani azt a mennyiséget amit kaptam. Remélem a közeljövőben ismét el tudunk látogatni Önökhöz, addig is kívánok Önöknek sok sikert.

Dátum: 2017.05.27

Feladó: Hármaskönyv Fogadó

Tárgy: Re:köszönet

Köszönjük szépen.várjuk Önöket máskor is!

Dátum: 2017.02.12

Feladó: István

Tárgy: Valami elromlott

Mai nap ebédeltem családommal a fogadóban, ahol már sokszor jártam. Nehezen mondom ki, de nagyon nagy csalódás volt. Az étel és a kiszolgálás is messze elmaradt az emlékeimben élőtől. Néhány ezek közül. A saslikon lévő hússal embert lehetett ölni olyan kemény volt a sült krumplival együtt. A májjal töltött hús porszáraz volt és a panírba beletört a fogam. A húsleves langyos volt, de a palóc gulyásról inkább nem mesélek, mert az az eddigieket mind alulmúlta. Ha ez nem volna elég, a pincér kedvességét említeném még. A pultnál szertettem volna fizetni a kislányommal, mire a válasz: "Most nem érek rá, üljenek le a helyükre".
Várok most pár évet, amíg összeszedik magukat, vagy lecserélik a személyzetet.

Köszönöm

Dátum: 2017.02.15

Feladó: Hármaskönyv Fogadó

Tárgy: Re:Valami elromlott

Sajnálattal vesszük,hogy nem volt megelégedve.Elnézést kérünk ha hibáztunk.Reméljük mikor jön pár év múlva akkor elégedetten távozik tőlünk.
ui: nem tervezünk a személyzet cserét,hibák előfordulnak és ezeket próbáljuk kiküszöbölni nem feltétlen a dolgozó elküldésével.

Dátum: 2018.02.12

Feladó: Varga István

Tárgy: Re:Re:Valami elromlott

Sok jót hallottam önökről. Igaz még nem jártam az éttermükben, de engedjen meg egy megjegyzést. Ha valaki kritizálja önöket, nem biztos, hogy cinikusan kellene válaszolniuk!

Dátum: 2017.01.16

Feladó: Stefan Könle

Tárgy: Gut und Vitamin C reich

Lieber Hármaskönyv Fogadó,
das Essen war ausgezeichnet! Viele Dank an den Koch! Meine Familie und ich kommen gerne wieder!

Viele Grüße aus Deutschland
Stefan Köhne
von: https://www.cvitamin.de/

Tételek: 1 - 10 ból 30
1 | 2 | 3 >>

Új hozzászólás hozzáadása

Névnap és dátum script