Vendégkönyv

Dátum: 2015.12.30

Feladó: Nagy csalàd

Tárgy: :-)

Köszönjük szèpen a vendèglàtàst!Finomak voltak az ètelek.Meg voltunk elègedve mindennel.Legfőkèppen a felszolgàló fiatalember kiszolgàlàsàval,aki nagyon kedves,baràtsàgos ès figyelmes volt velünk,annak ellenère,hogy làttuk,hogy telthàz volt ès egyedül szolgàlta ki a vendègeket.Köszönjük mègegyszer,B.U.È.K.

Dátum: 2015.09.29

Feladó: Cseman- Tóth Rita

Tárgy: Imádott Éttermünk

Ismét elmentünk a fogadóba, szintén nem csalódtunk.
Rengeteg étteremben jártunk már, de ilyen gyors, kedves, precíz kiszolgálásban kevés helyen volt részünk mint amit itt tapasztaltunk nem tudom hanyadjára.Mindenkinek csak ajánlani tudom,aki egyszer ide eljön és megkóstolja a finom ételeiket,annak garantálom,hogy folyamatosan vissza térő vendégük lesz.További sikeres munkát kívánunk!!!

Dátum: 2015.09.29

Feladó: Jéger Zsolt

Tárgy: Re:Imádott Éttermünk

Köszönjük a bizalmat!

Dátum: 2015.06.06

Feladó: Péter

Tárgy: Ez a hely csúcs

Az interneten sok pozitivumot olvastunk erről a helyről.Ma személyesen győződtünk meg róla:a hír igaz.A mennyiség minőség fantasztikus,az árak barátiak.Az Ő tjtkuk, hogy csinálják. Kellemes barátságos hely,mindenkinek csak ajánlani tudom.Mi biztos visszatérünk.További sikeres hosszú működést kivánunk!

Dátum: 2015.06.08

Feladó: Hármaskönyv Fogadó

Tárgy: Re:Ez a hely csúcs

Köszönjük a bizalmat!

Dátum: 2014.08.02

Feladó: Kelemen Zoltán

Tárgy: helyesírás

Helyesírási hibák tömkelege van a főoldalukon. Az ember óhatatlanul arra gondol, hogy akkor a konyhaművészetben sem lehetnek alaposak ...

Dátum: 2014.04.20

Feladó: Tokodi Viktor

Tárgy: :(

Sajnos mi nem tudunk ilyen jó tapasztalattal beszámolni! 6 személyes tálat rendeltünk és nem nagyon vagyok megelégedve a mennyiséggel pedig 6-tan ettük amiből 3-man lányok voltak de nem nagyon laktunk jól! A másik dolog hogy sok olyan dolog volt rajta pl. rántott sajt. rántott máj ami kitette az étel kétharmadát, saslik csak 1 darab volt rajta! A rosebli szinte már ehetetlen volt mire hazaértünk kemény volt és hideg! Mintha már órák ota ott állt volna! Bocsi ez a mi tapasztalataink! Pedig már voltunk ott máskor is és jó ételeket főztek!! Ez most nem jött össze!

Dátum: 2014.05.26

Feladó: Jéger .Zsolt

Tárgy: Re::(

Sajnálattal olvasom panaszát,hogy nem nyerte el tetszését a lakomatál.
Az adagokra kitérnék,mivel más étteremhez képest magasabb adagokkal dolgozunk.Jelen esetben felsorolnám ami rajta található mennyiséget:
1 adag cseres borda(25dkg)
1 adag cigánypecsenye.(25dkg)
1/2 adag gordon Blau(12.5dkg)
1 adag rántott máj (25dkg)
1 adag rántott sajt (20dkg)
1 adag rántott gombafej(20dkg)
1 adag roston csirkemell (25dkg)
1/2 adag sertéssült(10dkg)
1 db saslik
ezek felsorolása után a mennyiség más étteremhez képest bőséges)))
Habár tény az is. volt aki megevett egymaga egy Fogadó tálat.
A sült burgonyánál másik fajtát fogunk rendelni de néha van hogy nem kapható a rendel burgonya és ilyenkor sajnos gyengébb minőséggel
dolgoznunk.
Remélem nemsokára ismét vendégünk lesz és megelégedve fog távozni
tőlünk.

Tisztelettel:Jéger Zsolt


Dátum: 2016.01.31

Feladó: Róbert

Tárgy: Re::(

Ez igaz, a sült krumpli nekem sem volt az igazi! Mi 4 személyes tálat ettünk, a mennyiséggel nem volt probléma.

Dátum: 2016.09.28

Feladó: Jelen Tamás

Tárgy: Re::(

Ez most komoly? A roseblivel haza értek és hideg volt? Hát miért nem fogyasztották el ott melegen? Az ételek általába kihülnek egy idő után! Az én tapasztalatom a vendéglővel az, hogy még hasonló vendéglővel sem találkoztam mint a Hármasköny Fogadó. Az ételek finomak, ízletesek! Egy dolog van talán ami az ízeket felülmúlja és az a mennyiség! Soha nem sikerült még megennem azt az adagot amit felszolgáltak! A felszolgálás is tökéletes! Én csakis ajánlani tudom a helyet! Csak így tovább sok sikert a továbbiakban és sok vendéget kívánok!

Tételek: 31 - 40 ból 46
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Új hozzászólás hozzáadása

Névnap és dátum script